Trainers en trainingsacteurs

Kenmerken van de manier waarop de trainers en acteurs onze visie vorm geven zijn duidelijkheid, directheid en zorgvuldigheid.
Onze trainers hebben een groot inlevingsvermogen en beschikken over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Zij kunnen goed werken in teamverband en kunnen proactief, doelgericht en resultaatgericht werken.
Al onze trainers hebben een (academische) opleiding genoten op het gebied van training en coaching. Daarnaast hebben ze specialisatiecursussen gevolgd en zijn ze uitgebreid ingewerkt in onze methodiek en didactiek. Ze hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van leiderschapstrajecten en veranderingsprocessen; het verzorgen van teamscholing en communicatietrainingen; adviseren, doceren en coachen.
Wat centraal staat bij al onze trainers is dat ze een coachende stijl van trainen combineren met kritische, open en eerlijke feedback. Luisteren is daarbij belangrijker dan spreken. Dit maakt dat u zich gehoord en gezien weet, reflecteert op uw eigen gedrag en in beweging komt.

Onze trainingsacteurs hebben veelal een opleiding gevolgd op het gebied van theater, expressie door woord en gebaar of drama. Het merendeel is daarnaast geschoold als trainingsacteur en ze zijn allen ingewerkt in de methodiek van het bureau. Zij zijn zeer ervaren en durven respectvol te confronteren. Ze hebben gevoel voor humor en zijn in staat op heldere wijze feedback te geven aan de deelnemers. Ook kunnen ze zich goed verplaatsen in de deelnemer en inspelen op de thematiek.
Hun kwaliteit ligt in het feit dat ze deelnemers uitnodigen hun eigen kracht, persoonlijke kwaliteiten en authenticiteit te ontdekken.

De trainers en acteurs zetten zich in om uw leerproces op professionele wijze te begeleiden. Zo krijgt u het gereedschap aangereikt om uw leiderschapsfacetten aan te slijpen.