Intensieve Leergang Loopbaan en persoonlijke effectiviteit

Voor het volledige programma: Klik hier

“Bijzonder nuttige leergang, waarbij dieper inzicht wordt gegeven in potenties die van belang zijn binnen mijn vakgebied. Er worden daadwerkelijke handvatten gegeven voor realisatie van mijn ambities.”
Angèle Reinders, universitair docente Universiteit Twente CTW

Referenties

Voor meer referenties van deelnemers aan deze leergang Klik hier

Doel
Ambities hebben is één ding maar heeft u ook zicht op de kwaliteiten die nodig zijn om uw ambities te realiseren? Weet u waar hierin uw kansen liggen en waar belemmeringen? Heeft u persoonlijke autoriteit en een goede balans tussen werk en privéleven? Kunt u in loopbaangesprekken of onderhandelingen uw ambities goed verwoorden en uw doel bereiken?

Doelgroep
Deze korte intensieve leergang is bedoeld voor iedereen die zijn ambities, persoonlijke kwaliteiten en autoriteit wil verkennen en handvatten wil ontvangen om deze te ontwikkelen of te versterken.

Prijs

 • € 3.495,00 per deelnemer, voor het gehele programma, B.T.W. vrij
 • € 1.195,00 per deelnemer, per trainingsdag, B.T.W. vrij

   

Het volgen van één of meerdere losse dagen is ook mogelijk. Dit dient wel duidelijk vermeld te worden op het aanmeldformulier.

Programma opbouw van de leergang

 • Startbijeenkomst en individuele intake met een trainer/coach waarbij individuele leerdoelen vastgesteld worden
 • Trainingsdagen: drie dagen met trainers en acteurs, verspreid over drie maanden
 • Individuele begeleiding met trainer/coach: twee keer e-mail coaching, drie keer telefonische coaching, die tussen de trainingsdagen door plaatsvinden.
 • Individuele evaluatie met trainer/coach: een telefonisch gesprek, zes weken na laatste trainingsdag

Voor het volledige programma: Klik hier

Werkwijze
Het aanleren van vaardigheden wordt gebaseerd op het verkrijgen van inzicht in persoonlijke handelingspatronen en overtuigingen. Bewustwording van effecten van eigen gedrag is ons inziens een voorwaarde voor het concreet aanleren van nieuwe vaardigheden en vormt dan ook een belangrijk onderdeel van de training.
Er wordt gewerkt in kleine subgroepen van maximaal vijf personen, zodat ieder gelegenheid heeft de eigen casuïstiek in te brengen en vaardigheden eigen te maken. Doordat de deelnemers uit verschillende werkvelden komen is de inbreng van casuïstiek zeer divers en is er dus een breed aanbod aan onderwerpen. Dit kan leiden tot een kruisbestuiving aan leermomenten en vergroot de ervaring.
Gedurende het hele traject zal de deelnemer individuele coachingsgesprekken hebben met een persoonlijke trainer/coach, zodat optimaal ingegaan kan worden op de individuele leerdoelen en vragen die privacy behoeven ook aandacht krijgen. Tijdens de trainingsdagen worden accenten gelegd op de individuele leerdoelen en specifieke leervragen van de deelnemers.

Groepsgrootte

 • Ongeveer 15 deelnemers

Data

 •   nader te bepalen met deelnemers

Inbegrepen

 • Deskundige begeleiding door trainers en acteurs van Eva Wiltingh BV, Centrum voor academisch leiderschap, training en coaching
 • Naslagwerk
 • Maaltijden tijdens alle dagen

Locatie

 • Hampshire Landgoedhotel Holthurnsche Hof, Zevenheuvelenweg 48A, 6571 CK Berg en Dal,
 • Routebeschrijving: Klik hier

    

Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie vul dan het contactformulier in.