Open inschrijvingen Landelijke Leergangen
Academisch Leiderschap, Coaching en Intervisie

Inleiding

Kwaliteit van werk wordt mede bepaald door de kwaliteit van academisch leiderschap. U, als leider, dient daarom aan steeds hogere eisen te voldoen. Er wordt van u verwacht dat u de visie van uw universiteit, academisch ziekenhuis of andere instelling uitdraagt en mede de strategie bepaald.
Eva Wiltingh B.V. ziet dat elke leider sterke kanten heeft maar ook kanten die voor verbetering vatbaar zijn. Ook zien we dat er een voorkeursstijl van leiding geven ontstaat die niet altijd effectief is. Wij hebben leiderschapsleergangen ontwikkeld die gericht zijn op het aanleren van specifieke leiderschapsvaardigheden zodat u de kanten die verbetering behoeven kunt trainen.

Doel
In onze leergangen leert u als leider een praktische, effectieve leiderschapsstijl te ontwikkelen, doordat u getraind en gecoacht wordt in uw communicatieve vaardigheden. U leert proactief handelen en het nemen van uw eigen verantwoordelijkheid, wat kan leiden tot een meer bewuste kwalitatieve inzet van u als inspirerend leider voor het grote geheel.

Doelgroepen en aanbod
Deze open inschrijving groepsleergangen zijn bedoeld voor diegenen die niet via hun werkgever een reguliere groepsleergang van Eva Wiltingh BV kunnen volgen en die wel aan hun leiderschapskwaliteiten willen werken.

Data nader te bepalen in overleg met de trainer:

Al  onze leergangen, trainingen, intervisies, coachings en zijn zowel Nederlandstalig als Engelstalig te volgen.

Klik op de leergang voor meer informatie.

Het is ook mogelijk om een individuele leergang te volgen waarbij u intensief, één op één met een trainer werkt.
Voor meer informatie over onze individuele leergangen: Klik hier

“Deelnemen aan de leergang is een geweldige ervaring. De docenten houden je een spiegel voor waardoor je nog scherper gaat kijken naar je medewerkers en hun motivaties en daarmee ook naar jezelf. De leergang is sterk aan te raden voor diegenen die zich willen ontwikkelen in academisch leiderschap.”
Prof. Dr. Ir. Eric van Heck, hoogleraar Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam.

Voor meer Referenties: Klik hier

Kwaliteitsscores en USP van alle deelnemers van alle leergangen van Eva Wiltingh B.V., Centrum voor academisch leiderschap, training en coaching :

Voor meer Kwaliteitsscores en USP: Klik hier

Een 9 is de gemiddelde score op deelnemerstevredenheid op al onze leergangen voor alle inhoudelijke trainingsmodules, coachings en intervisies.  Deze 9 als gemiddelde kwaliteitsscore waardoor Eva Wiltingh B.V. zich onderscheid blijkt ook uit de volgende kwaliteitsscores:

– 100% (10) score op tevredenheid van alle deelnemers over de zelfgemaakte individuele leerdoelen die gerealiseerd zijn op het einde van alle leergangen.

– 97% van alle deelnemers geeft aan na deelname aan onze leergangen deze aan te bevelen aan anderen.

– 96% (9,6) score op tevredenheid van alle deelnemers over de perfecte aansluiting van onze trainingsstof op hun leervragen en de mate waarin alle geboden stof toepasbaar is gebleken op hun werkplek.

– 91% (9,1) score op tevredenheid van alle deelnemers over het uitsluitend kunnen inbrengen van eigen casuïstiek van de deelnemers met intensieve begeleiding van 1 van onze professionele trainers en acteurs op 5-7 deelnemers.

– 89% (8,9) score op tevredenheid van alle deelnemers over onze trainingsverhouding 8% theorie en 92% praktijk met veilige en vertrouwelijke groepsdynamiek op onze prachtige trainingslocatie de Holthurnsche Hof te Berg en Dal bij Nijmegen.

– 88% (8,8) score op tevredenheid van alle deelnemers over het direct in gebruik kunnen nemen van al onze geleerde gesprekstechnieken en leiderschapsvaardigheden o.a. bij onderhandelen, situationeel leidinggeven, lastige gesprekken, timemanagement en persoonlijke autoriteit.

– 80% (8,0) score op tevredenheid van alle deelnemers voor de bijdrage aan het realiseren van gestelde doelen via het “leren van andere deelnemers” en kruisbestuiving.