Open inschrijving trainingen

Naast leergangen organiseert Eva Wiltingh BV trainingen. De opbouw van trainingen verschilt van leergangen.
Bij de leergangen staat niet alleen het praktisch leren centraal maar ook het individuele leertraject in de vorm van een intake, coachingsgesprekken en intervisies.
Bij trainingen staat juist het intensief praktijkgericht leren centraal waardoor u uw leiderschapsvaardigheden kunt aanvullen of verdiepen en uw leiderschapskwaliteiten kunt vergroten.

Voor alle programma’s: Klik hier

   

Wij organiseren de volgende trainingen via open inschrijving:

Kantoormanagement
Als academisch leider van een zelfstandige onderneming met personeel is uw primaire bezigheid niet het voeren van kantoormanagement. Toch is een goede organisatie van uw kantoor belangrijk voor het uitoefenen van een succesvolle onderneming.
Het voeren van functioneringsgesprekken en werving en selectie van medewerkers behoren niet tot de leerstof die u tijdens uw studie aangeboden krijgt. Evenmin als beleidsvorming en het goed beheren van uw tijd. Hoe efficiënter uw kantoor werkt hoe meer tijd u kunt besteden aan uw onderneming.
Eva Wiltingh B.V. biedt u de mogelijkheid om gedurende twee dagen meer te leren over kantoormanagement, zodat uw kantoororganisatie efficiënter georganiseerd is.
Lees meer>>

   

Algemene beroepsvaardigheden
Als u als academisch leider een onderneming start met anderen krijgt u te maken met samenwerking en teamontwikkeling. Het is voor u dan van groot belang dat u invulling geeft aan uw eigen leiderschap.
Uw vaardigheden op het gebied van onderhandelen zijn in een organisatie van niet te onderschatten belang. Ook uw communicatie met uw medewerkers en compagnons is een belangrijke factor bij het succesvol uitoefenen van uw onderneming. Maar uw academische opleiding is niet specifiek gericht op deze algemene beroepsvaardigheden.
Eva Wiltingh B.V. biedt u de mogelijkheid om gedurende twee dagen meer te leren over deze vaardigheden.
Door deze algemene beroepsvaardigheden verder te ontwikkelen kunt u uw dagelijkse werkzaamheden met meer gemak en plezier uitvoeren.
Lees meer>>

   

Persoonlijke beroepsvaardigheden
Vakinhoudelijke kennis is voor u als academisch leider van essentieel belang, maar is niet het enige dat u tot een goed leider maakt.
Heeft u inzicht in uw persoonlijke kwaliteiten en belemmeringen en weet u deze evenwichtig in te zetten? Weet u hoe u overkomt op anderen en heeft u inzicht in hoe u over zou willen komen? Heeft u autoriteit? Weet u wat uw ambities zijn en hoe u deze kunt realiseren?
Eva Wiltingh B.V. biedt u de mogelijkheid om gedurende twee dagen meer te leren over uw persoonlijke beroepsvaardigheden.
Lees meer>>